Inscripcions 23-24

Les inscripcions es duen a terme a través de formularis google que trobareu tant en aquesta mateixa pàgina, com a les pàgines de les diferents empreses que ofereixen les activitats extraescolars. Les inscripcions s’atendran per rigorós ordre d’inscripció.

El dia 5 de juny vam obrim el primer període d’inscripcions de les activitats extraescolars pel curs 23-24. Aquest primer període va estar obert fins el dia 18 de juny. 

El segon periode d’inscripcions es va obrir el 28 d’agost i va acabar el 8 de setembre. 

Ja tenim els llistats definitius. A l’apartat de les graelles podeu veure les activitats que han sortit. Totes les famílies que heu inscrit a les vostres criatures a activitats extraescolars heu rebut un correu electrònic de l’empresa que gestiona l’extraescolar. 

Totes les inscripcions que queden excloses, es mantindran en llista d’espera per si s’escau obrir l’activitat, un segon grup o per possibles baixes. 

Les activitats extraescolars del curs 23-24 comencen dilluns 18 de setembre, tret de la natació al Llor i el “Play, speak & learn” que començarà el 2 d’octubre. 

Per a qualsevol consulta, podeu consultar la pàgina “Quin és el funcionament de les activitats extraescolars i FAQS“. Si no trobeu resposta a la vostra pregunta, us podeu posar en contacte amb l’empresa proveïdora o bé amb la Comissió d’extraescolars (extraescolarsafacoloniaguell@gmail.com). A les pàgines Graella d’extraescolars d’infantil i Graella d’extraescolars de primària trobareu les diferents activitats que oferim i clicant sobre els diferents botons que hi ha sota la graella, trobareu una descripció de l’activitat.

Us recordem que l’AFA i la Comissió d’Extraescolars de l’AFA no gestionen ni les inscripcions ni els pagaments de les activitats. Per tal de poder inscriure’s en alguna de les activitats extraescolars, cal ser soci de l’AFA.  Si no ho sou, si us plau, poseu-vos en contacte amb la Comissió de Llibres que és qui gestiona les altes. Us podeu adreçar via correu electrònic a llibresafacoloniaguell@gmail.com. 

Clicka sobra la imatge de l’activitat desitjada per accedir al formulari d’inscripció