Participa-hi!

L’AFA és l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola que contribueix a la millora del sistema educatiu així com les condicions d’escolarització de l’alumnat del centre, conjuntament amb l’equip directiu i professorat de l’escola.

Algunes de les gestions que realitza l’AFA són el servei de menjador, acollida del matí, extraescolars, compra de quadernets, festes, activitats a la biblioteca, i projectes puntuals com millora del pati, camí escolar, etc.

Si vols ajudar a la millora de l’escola dels nostres infants, pots fer col·laboracions estables o bé puntuals, segons el temps que hi puguis dedicar!

Tota col·laboració es benvinguda i val la pena, per les nostres filles i fills i per l’escola!
Et convidem a participar, tenir un paper actiu en el projecte educatiu de l’escola i conèixer de prop què fan els nostres fills i filles. La nostra associació és de caràcter obert i participatiu i està sempre oberta a noves incorporacions.

Pots col·laborar de moltes maneres.

Per només 35€ x família al curs, les famílies sòcies contribueixen econòmicament per a poder fer realitat les accions que l’AFA gestiona
Si vols participar activament de forma puntual, uneix-te al grup de Whatsapp
Parla amb algun membre de l’AFA, deixa la teva idea a la bústia de l’AFA, envia un correu o vine a les nostres reunions. Contacta amb nosaltres

Pots unir-te a una comissió i ajudar a millorar la nostra escola des de primera línia.

L’AFA és un espai que ofereix a totes les famílies una oportunitat única per contribuir al bon funcionament de l’escola i influir en l’educació que reben els nostres fills i filles. El suport de tots els pares i mares és fonamental perquè l’associació sigui més sòlida i participativa. L’escola i l’educació dels nostres fills i filles bé es mereix la nostra implicació.

VINE A L’AFA I SUMEM FORCES!

7 pensaments sobre “Participa-hi!”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.