Blog

AFA

Sessió formativa sobre el “Protocol d’abordatge integral de les violències sexuals i LGTBIfòbiques en espais públics d’oci”

Subscriviu-vos per continuar llegint

Subscriviu-vos per accedir a la resta d'aquesta entrada i a altres continguts que només són accessibles per a subscriptors.

Extraescolars

Graelles d’Extraescolars definitives 2023-24

Benvolgudes famílies,

A continuació us presentem les graelles definitives per a aquest curs 23-24. Us recordem que  aquest curs les activitats començaran el proper dilluns dia 18 de setembre, tret de la Natació al Llor i l’Anglès al migdia que comencen a l’octubre. Totes les activitats es realitzen a l’escola, tret de la Natació, que es fa al Llor i sou les famílies qui heu de portar als infants a les instal·lacions esportives.

Com podeu veure l’activitat de Dance primaria de  dilluns no ha sortit, només falta una inscripció. Animeu-vos!

Us desitgem un bon inici de les activitats i un bon curs!

Qualsevol dubte o gestió referent a l’activitat o pagament, l’heu de gestionar directament amb l’empresa proveïdora. Tot i això, en cas de necessitat, sempre us podeu adreçar a nosaltres via correu electrònic a extraescolarsafacoloniaguell@gmail.com.

AFA, Menjador

Inscripció al servei menjador curs 23-24

Hola famílies,

En el llibret que us pengem a continuació, trobareu l’enllaç per a realitzar la inscripció al servei de menjador pel curs 23-24.

AFA

Com efectuar el pagament de la quota de l’AFA pel curs 23-24.

La quota és anual i per família, independentment dels infants que tingui cada unitat familiar. L’import són 35€.

Ser soci de l’AFA et permet gaudir dels serveis d’acollida matinal, menjador extraescolars.  Com a soci de l’AFA també pots gaudir de les festes que realitzem al llarg del curs, així com d’altres activitats que proposem.

En cas que alguna família es vulgui donar de baixa com a sòcia de l’AFA o tingui algun dubte al respecte, cal que enviï un correu a llibresafacoloniaguell@gmail.com.  

INFANTIL

Els infants que entren a I3, en començar el curs, tindran l’agenda que proporciona l’AFA a classe i serà la mateixa que faran servir fins acabar I5. Els infants d’I4 i I5 utilitzaran la mateixa agenda que han fet servir l’últim curs. 

  • En cas que sigui el primer cop que us doneu d’alta com a socis, ho heu de fer a través del Formulari d’alta.
  • En cas que el curs 22-23 ja fóssiu socis de l’AFA però heu tingut algun canvi en les dades personals, en la domiciliació bancària, un canvi de correu electrònic, telèfon, etc. cal que ompliu el Formulari d’actualització de dades 
  • En cas que el curs 22-23 ja fóssiu socis de l’AFA i no hi ha cap modificació en les dades, no cal que feu res. Es girarà el rebut automàticament.
  • En cas que tingueu algun infant a primària i hagueu comprat els quadernets amb Campus LLibres, ja heu formalitzat el pagament de la quota de l’AFA pel curs 23-24, per tant no se us passarà rebut. 

Tant el cobrament per als nous socis d’I3, I4 i I5 com el gir del rebut per a aquells que renoven (també d’I4 i I5), es farà durant els pròxims dies i l’import serà 35€ (anual per unitat familiar).

PRIMÀRIA

En començar el curs, tindran l’agenda que proporciona l’AFA a classe. 

Us recordem que aquest curs aquells que hagueu comprat els quadernets via Campus NO els tindreu a l’escola, sinó que el dia 13 de setembre de 9:30 a 14h podreu passar a recollir-los (o delegar en algú la recollida). Recordeu de verificar el val prèviament si l’heu fet servir a la compra dels quadernets.

  • En cas que hagueu comprat els quadernets amb Campus LLibres, ja heu formalitzat el pagament de la quota de l’AFA pel curs 23-24.
  • En cas que sigui el primer cop que us doneu d’alta com a socis, ho heu de fer a través del Formulari d’alta
  • En cas que el curs 22-23 ja fóssiu socis de l’AFA però heu tingut algun canvi en les dades personals, en la domiciliació bancària, un canvi de correu electrònic, telèfon, etc. cal que ompliu el Formulari d’actualització de dades 
  • En cas que el curs 22-23 ja fóssiu socis de l’AFA, no hi ha cap modificació en les dades i NO heu comprat els llibres via Campus, cal que ompliu el Formulari Fitxa d’alta curs 23-24 , efectueu la transferència al número de compte indicat al formulari i envieu el justificant de pagament a  llibresafacoloniaguell@gmail.com.
AFA, Informació general

Com ser soci de l’AFA?

Fer-se soci de l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de l’escola Colònia Güell permet que puguem seguir treballant per a millorar aspectes de la nostra escola, i oferir serveis i activitats per als nens i nenes del nostre centre.

Gràcies a aquest suport es financen, entre d’altres, accions com:

  • Compra de material per al menjador: coberts, gots, taules, cadires, etc.
  • Festes de Nadal o Sant Jordi per als infants de l’escola.
  • Adquisició d’algun llibre interessant per a la biblioteca
  • Suport a les necessitats de l’escola amb cortines per l’aula de psicomotricitat, coixins per a activitats al gimnàs…
  • Reparacions d’elements del pati
  • Etc.

La quota de socis de l’AFA és de 35€ anuals per família, i només els membres associats poden gaudir dels serveis que proporciona l’AFA, com són els serveis de menjador, activitats d’extraescolars i acollida al matí, així com aconseguir els quadernets que necessitin els vostres infants a primària per al seguiment de les classes.

Per a fer-vos socis de l’AFA, les famílies heu d’omplir aquest formulari amb les vostres dades.

Si teniu dubtes, podeu enviar-nos un correu electrònic a afacoloniaguell@gmail.com

I si teniu inquietuds i ganes per a millorar la nostra escola, també podeu fer-vos voluntaris/es i ajudar en qualsevol de les comissions que tenim. Us esperem amb els braços oberts!